drivecenter-arc
Drive-Center-mopoauto

Mopo- ja mopoautokortti

Päristele mopolla tai kruisaile mopoautolla

Drive Centerillä ajat mopokortin ja mopoautokortin rennossa opetuksessa! Käytössäsi ovat laadukkaat Yamaha-mopomme sekä Aixam-mopoautomme, joilla ajo-opettelu on sekä turvallista että hauskaa.

Ilmoittaudu kurssille

Mopoilu rennosti haltuun  kahdella ja neljällä pyörällä

Meillä pääset päristelemään mopolla ja mopoautolla Lappeenrannassa. Asiantuntevat ajo-opettajamme auttavat sinua kaikissa askarruttavissa kysymyksissä ja opastavat tarvittaessa mopon ja mopoauton käsittelyssä. Ajamista on mahdollista harjoitella laadukkailla Yamaha-mopoillamme sekä Aixam-mopoautollamme.

Mopon teoria- ja ajotunnit

Teoriaopetukseen kuuluu 4 tuntia, jotka koostuvat tieliikenteen perusteista. Laki ei määrää pakollista ajo-opetusta mopokortin suorittajille, mutta suosittelemme sitä lämpimästi kaikille asiakkaillemme niin turvallisen liikenteessä liikkumisen kuin käsittelykokeessa menestymisenkin kannalta.

Voit valita mieleisesi paketin tai ostaa ajotunteja haluamasi määrän, hintaan à 80 € / tunti. Vuokraamme mielellämme kalustoamme mopon käsittelykokeisiin. Vuokraaminen edellyttää vähintään yhden tunnin käsittelyopetusta liikenneopettajamme johdolla.

Mopoauton teoria- ja ajotunnit

Mopoauton ajamiseen tarvitaan AM121-luokan ajokortti. Kuljettajantutkintoon pääseminen vaatii EAS-teoriatuntien suorittamista, muttei pakollisia ajotunteja. Suosittelemme kuitenkin vähintään viiden ajotunnin ajamista opettajan kanssa ajokokeen läpäisemiseksi sekä jatkossa turvalliseen liikenteessä liikkumiseen. Kurssille voi ilmoittautua vuotta aiemmin ennen kuin täyttää 15 vuotta. 

Mopokortin suorittamiseen tarvitaan ajokorttilupa sekä teoria- ja ajokoe. Kaikki nämä hoituvat meidän kauttamme.

Ilmoittaudu kurssille