drivecenter-arc
Henkilöauton ratti

Henkilöautokortti

Henkilöautokortti hyvässä seurassa

Drive Centerillä ajat henkilöautokortin rennossa opetuksessa! Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikille henkilöautokortin suorittajille pakollinen riskientunnistamiskoulutus sekä ajokieltokoultus ja ajokyvyn arvioinnit. Liity kurssille jo tänään!

Ilmoittaudu kurssille

Ajaminen rennosti haltuun

Drive Centerillä saat nauttia asiantuntevasta opetuksesta rennolla otteella. Ajo-opettajamme ovat alansa rautaisia ammattilaisia, jotka ovat helposti lähestyttäviä, huumorintajuisia ja kannustavia. Tule mukaan tiimiimme niin opetellaan yhdessä!

Teoriatunnit
Henkilöautokortin hankkiminen sujuu rennolla meiningillä. Teoriaopetukseen kuuluu 4 tuntia, jotka koostuvat tieliikenteen perusteista. Voit suorittaa teoriatunnit paikan päällä tai kätevästi netin kautta silloin, kun sinulle sopii.

Ajotunnit
Laki määrää 10 tuntia pakollista ajo-opetusta henkilöautokortin suorittajille, mutta se ei ole useimmille riittävä määrä. Suosittelemme lämpimästi kaikille asiakkaillemme plussapakettiamme tai muutamaa lisäajotuntia niin turvallisen liikenteessä liikkumisen kuin ajokokeessa menestymisenkin kannalta.

Riskientunnistamiskoulutus ja lisätunnit

Voit valita alla olevista paketeista mieluisan ja ostaa lisäksi haluamasi määrän lisäajotunteja. Muista suorittaa myös riskientunnistamiskoulutus ennen ajokokeeseen menoa. Saat halutessasi kurssipakettiisi kolme tuntia lisää teoriaopetusta veloituksetta, jotka auttavat teoriakokeen läpäisyssä sekä syventämään ajotuntien aiheita. Valitse mieleisesi paketti ja ilmoittaudu kurssille!

Ilmoittaudu kurssille