drivecenter-arc
Henkilöautokortti - Drive Center

Henkilöautokortti

Rennosti henkilöauton rattiin

Opettajamme ovat rautaisia ammattilaisia ja rentoja tyyppejä. Heidän kanssaan olet osa tiimiä, jonka yhteinen tavoite on hankkia sinulle ajokortti. Tule mukaan ja opetellaan yhdessä! 

Meillä on neljä erilaista pakettia, joilla suoritat henkilöautokortin sinulle parhaalla tavalla. Kursseihimme sisältyy teoria- ja ajotuntien lisäksi pakollinen riskientunnistamiskoulutus. Palveluihimme kuuluvat myös ajokieltokoulutus ja ajokyvyn arvioinnit. Kurssimme alkavat joka maanantai.

Ilmoittaudu

Näin suoritat henkilöautokortin

Teoriatunnit

Tieliikenteen perusteet (EAS eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus) opit teoriatunneilla, joita on yhteensä neljä. Suorita teoriatunnit helposti netin kautta, kun sinulla on aikaa.

Ajotunnit

Henkilöautokorttikurssiin kuuluu kymmenen tuntia pakollista ajo-opetusta, mutta moni haluaa ajaa enemmän. Jos tuntuu siltä, että haluat valmistautua ajokokeeseen vieläkin paremmin ja varmistaa, että ajat turvallisesti liikenteessä, valitse Plussapakettimme tai muutama lisäajotunti.

Riskientunnistamiskoulutus ja lisätunnit

Valitse jokin alla olevista paketeista ja osta päälle lisäajotunteja, jos tunnet niitä tarvitsevasi. Halutessasi saat kurssipakettiisi lisää teoriaopetusta, joka syventää ajotuntien aiheita ja auttaa läpäisemään teoriakokeen. Valitse pakettisi ja ilmoittaudu kurssille!

Toimi näin

  1. Ilmoittaudu kurssille helposti verkossasoittamalla tai paikan päällä.
  2. Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, suorita ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS). Se sisältää 4 tuntia teoriaopetusta liikenteen perusteista ja on osa henkilöautokoulutuksiamme.
  3. Teoriatuntien lisäksi suoritat vähintään 10 ajotuntia. Voit myös ostaa lisää ajotunteja.
  4. Suorita ennen ajokokeeseen menoa riskientunnistamiskoulutus, joka sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia.
  5. Varaamme puolestasi ajan teoria- ja ajokokeeseen.

Ilmoittaudu