drivecenter-arc
Henkilöauton ratti

C1-kortti

Hanki kortti kevytkuorma-autoon

Drive Centerillä ajat kevyen kuorma-auton C1-kortin rennossa opetuksessa. Ajo-opettelu kevyellä kuorma-autolla on sekä turvallista että hauskaa. Ajamista pääset harjoittelemaan Lappeenrannassa. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Ilmoittaudu kurssille

Rentoa opetusta laadukkailla autoilla

Meillä pääset opettelemaan kevyellä kuorma-autolla ajamista Lappeenrannassa. Asiantuntevat ajo-opettajamme auttavat sinua kaikissa askarruttavissa kysymyksissä ja opastavat kuorma-auton käsittelyssä.

C1-ryhmä

C1-ryhmään kuuluvat kaikki kuorma-autot ja muut ajoneuvot, joiden kokonaismassa on yli 3500 kg mutta enintään 7500 kg. Ajoneuvossa voi olla kuljettajan lisäksi  tilaa enintään 8 henkilölle. Ryhmään kuuluvat myös ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto on edellä mainittu ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enimmillään 750 kg. C1-kortti vaaditaan muun muassa ambulanssin kuljettamiseen.

Teoria- ja ajotunnit

C1-kortin lakisääteinen opetusmäärä on 2 tuntia teoriaa (á 45 min/h) ja 3 tuntia (à 50 min/h) ajo-opetusta. Teoriatunnit voidaan suorittaa virtuaalisesti. Kortin saamiseksi suoritetaan teoria- ja ajokoe. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Kurssille osallistuminen

Asiakkaalla tulee olla B-luokan ajo-oikeus ja 18 vuotta ikää, jotta hän voi osallistua kurssille.

Ilmoittaudu kurssille