drivecenter-arc
Moottoripyörä

Moottoripyöräkortti

Mukavasti moottoripyörän satulaan

Kun haluat prätkän sarviin, suoritat meillä A1-, A2- ja A-moottoripyöräkurssit. Saat allesi kunnon moottoripyörän ja harjoittelet opettajan kanssa, joka tuntee läpikotaisin motskarit ja niiden käytön liikenteessä.

Ilmoittaudu

Ota alle Yamaha

Opit ajamaan parhaalla mahdollisella pyörällä, sillä meillä saat allesi Yamahan eri kokoisina, jotka ovat kaikki kovia prätkiä.

A1-kortilla pääset ajamaan kevytmoottoripyöriä eli kevareita, joiden sylinteritilavuus on enintään 125 cm3 ja teho 11 kW. Voit aloittaa opinnot täytettyäsi 15 vuotta. A2-kortilla ajat moottoripyörää, jonka teho on enintään 35 kW, teho/painosuhde enintään 0,2 kW/kg ja jota ei ole muunnettu yli kaksi kertaa tehokkaammasta ajoneuvosta. Tämän kortin voit hankkia 18-vuotiaana. A-kortilla ajat kaikkia moottoripyöriä, ja sen voit suorittaa täytettyäsi 24 vuotta, tai jo 20-vuotiaana, jos sinulla on silloin ollut A2-kortti kahden vuoden ajan.

Moottoripyöräkorttiin vaaditaan teoriatuntien lisäksi moottoripyörän käsittelyn harjoittelua ja ajamista liikenteessä. Kurssiimme sisältyy viisi tuntia ajo-opetusta, mutta suosittelemme tarvittaessa lisätunteja, jotta voit varmasti ajaa liikenteessä turvallisesti. Halutessasi voit osallistua maksutta juuri mottoripyöräilijöille tarkoitetuille kahdelle ylimääräiselle teoriatunnille, jossa opetetaan liikenteessä liikkumista moottoripyöräilijän näkökulmasta.

Näin hankit moottoripyöräkortin

  1. Ilmoittaudu kurssille helposti verkossa, soittamalla tai paikan päällä.
  2. Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, suorita ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS). Se sisältää 4 tuntia teoriaopetusta liikenteen perusteista ja on osa henkilöautokoulutuksiamme.
  3. Teoriatuntien lisäksi suoritat vähintään 5 ajotuntia, suosittelemme myös lisäajotunteja.
  4. Varaamme puolestasi ajan teoria- ja ajokokeeseen.

Moottoripyöräkurssi sisältää

  • 4 tuntia teoriaopetusta
  • 5 tuntia ajo-opetusta
  • Oppimateriaali
  • Moottoripyörän käyttö tutkinnossa

Hinta 499 € + viranomaismaksut

Ilmoittaudu