drivecenter-arc
Drive-Center-mopoauto

Mopo- ja mopoautokortti

Päristele mopolla tai kruisaile mopoautolla

Haluatko mopoilla kahdella tai neljällä pyörällä? Aja mopokortti laadukkaalla Yamahalla ja mopoautokortti Aixamilla, joilla ajaminen on hauskaa ja turvallista. Meillä suoritat myös traktorikortin. Kurssimme alkavat joka päivä, valitse itsellesi sopivin aloitusaika.

Mopon kurssipaketteihin sisältyy onnistumistakuu. Jos et saa käsittelykoetta läpi ensimmäisellä kerralla, tarjoamme toisen käsittelykokeen. (Tarjous ei sisällä Ajovarman viranomaismaksuja).

Ilmoittaudu

Mopon teoria- ja ajotunnit

Teoriaopetuksen neljän oppitunnin aikana opit tieliikenteen perusteet. Mopokortin suorittajalle ei ole laissa määrätty ajo-opetusta, mutta ajotunteja kannattaa hankkia, jotta varmasti menestyt käsittelykokeessa ja osaat toimia turvallisesti liikenteessä.

Valitse valmis paketti tai osta haluamasi määrä ajotunteja 80 €/tunti. Voit myös vuokrata mopomme käsittelykokeeseen, jolloin sinun pitää harjoitella vähintään yksi tunti käsittelyopetusta liikenneopettajamme kanssa. 

Mopoauton teoria- ja ajotunnit

Mopoauton ajamista varten tarvitset AM121-luokan ajokortin ja kuljettajantutkintoon vaaditaan EAS-teoriatuntien suorittaminen muttei ajotunteja. Suosittelemme kuitenkin vähintään viiden ajotunnin ajamista opettajan kanssa, jotta menestyt kokeessa ja toimit turvallisesti liikenteessä. Kurssille voi ilmoittautua vuotta aiemmin ennen kuin täytät 15 vuotta.

Mopoautokortin suorittamiseen tarvitaan ajokorttilupa sekä teoria- ja ajokoe, jotka saat meidän kauttamme.

Näin hankit mopokortin

  1. Ilmoittaudu kurssille helposti verkossasoittamalla tai paikan päällä.
  2. Jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, suorita ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS). Se sisältää 4 tuntia teoriaopetusta liikenteen perusteista ja on osa henkilöautokoulutuksiamme.
  3. Kuljettajantutkintoon ei vaadita ajo-opetusta, mutta koe on haastava ja suosittelemme vähintään yhtä ajotuntia opettajan kanssa tutkinnon läpäisemiseksi.
  4. Varaamme puolestasi ajan teoria- ja ajokokeeseen.

Ilmoittaudu