drivecenter-arc
Kypärä

Mopo- ja mopoautokortti

Päristele mopolla tai kruisaile mopoautolla

Drive Centerillä ajat mopokortin ja mopoautokortin rennossa opetuksessa! Käytössäsi ovat laadukkaat Yamaha-mopomme sekä Aixam- mopoautomme, joilla ajo-opettelu on sekä turvallista että hauskaa. Ajamista pääset harjoittelemaan Lappeenrannassa. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Ilmoittaudu kurssille

Mopoilu rennosti haltuun sekä kahdella että neljällä pyörällä

Meillä pääset päristelemään mopolla ja mopoautolla Lappeenrannassa. Asiantuntevat ajo-opettajamme auttavat sinua kaikissa askarruttavissa kysymyksissä ja opastavat tarvittaessa mopon ja mopoauton käsittelyssä. Ajamista on mahdollista harjoitella laadukkailla Yamaha-mopoillamme sekä Aixam- mopoautollamme.

Teoria- ja ajotunnit

Teoriaopetukseen kuuluu 4 tuntia, jotka koostuvat tieliikenteen perusteista. Laki ei määrää pakollista ajo-opetusta mopokortin suorittajille, mutta suosittelemme sitä lämpimästi kaikille asiakkaillemme niin turvallisen liikenteessä liikkumisen kuin käsittelykokeessa menestymisenkin kannalta.

Voit valita mieleisesi paketin tai ostaa ajotunteja haluamasi määrän, hintaan à 80 € / tunti. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Mopon vuokraus kokeeseen

Vuokraamme mielellämme kalustoamme mopon käsittelykokeisiin. Vuokraaminen edellyttää vähintään yhden tunnin käsittelyopetusta liikenneopettajamme johdolla.

Ilmoittaudu kurssille