drivecenter-arc
Kypärä

Mopokortti

Päristele mopolla

Drive Centerillä ajat mopokortin rennossa opetuksessa! Käytössäsi ovat laadukkaat Yamaha-mopomme, joilla ajo-opettelu on sekä turvallista että hauskaa. Ajamista pääset harjoittelemaan Lappeenrannassa. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Ilmoittaudu kurssille

Mopoilu rennosti haltuun

Meillä pääset päristelemään mopolla Lappeenrannassa. Asiantuntevat ajo-opettajamme auttavat sinua kaikissa askarruttavissa kysymyksissä ja opastavat tarvittaessa mopon käsittelyssä. Ajamista on mahdollista harjoitella laadukkailla Yamaha-mopoillamme.

Teoria- ja ajotunnit

Teoriaopetukseen kuuluu 4 tuntia, jotka koostuvat tieliikenteen perusteista. Laki ei määrää pakollista ajo-opetusta mopokortin suorittajille, mutta suosittelemme sitä lämpimästi kaikille asiakkaillemme niin turvallisen liikenteessä liikkumisen kuin käsittelykokeessa menestymisenkin kannalta.

Voit valita mieleisesi paketin tai ostaa ajotunteja haluamasi määrän, hintaan à 80 € / tunti. Ilmoittaudu kurssille jo tänään!

Mopon vuokraus kokeeseen

Vuokraamme mielellämme kalustoamme mopon käsittelykokeisiin. Vuokraaminen edellyttää vähintään yhden tunnin käsittelyopetusta liikenneopettajamme johdolla.

Ilmoittaudu kurssille