drivecenter-arc
Autokoulu Drive Centerillä ajat ajokortin rennosti.

Kurssit ja palvelut

Monipuolisesti kursseja

Drive Centerissä suoritat korttiisi aakkoset A:sta C:hen ja lisäksi vielä T:n: henkilöauton, moottoripyörän, mopon ja mopoauton, C1-kevytkuorma-auton ja traktorin. Samalla käyt henkilöautokortin ajaville pakollisen riskientunnistuskoulutuksen. Järjestämme myös ajokieltokoulutuksia ja teemme ajokyvyn arviointeja.

Ilmoittaudu
Yksilolliset paketit - Autokoulu Drive Center

Yksilölliset paketit

Valitse kurssivalikoimasta sopivin paketti – ammattilaistemme kanssa opiskeleminen on mukavaa ja stressitöntä. Suorita teoriatunnit paikan päällä tai helposti netin kautta kun sinulle sopii. 

Jos tuntuu yhtään siltä, että tarvitset lisää ajotunteja ennen liikenteeseen lähtemistä ja inssiä, valitse sen verran lisäajotunteja, kuin tarvitset. Kurssipaketeissamme on teoria- ja ajotunteja erilaisille ajajille. Valitse haluamasi ja liity kurssille!

Ilmoittaudu

Laadukkaat ajopelit

Laadukkaat ajopelit

Ajokortti on parasta ja hauskinta ajaa mahdollisimman helpolla ja nykyaikaisella autolla. Meillä saat allesi Fordin, Volkswagenin, Mercedes-Benzin tai BMW:n. Automme ovat laadukkaita, turvallisia ja helppoja ajaa, ja voit valita henkilöauton manuaalilla tai automaattivaihteella. 

Yhtä laadukkaita ovat Yamaha- ja Duke-moottoripyörät sekä Yamaha-mopot ja Aimax-mopoautot.

Drive Center

Se rennompi autokoulu. Toimimme niin Lappeenrannassa, Imatralla kuin Joutsenossakin. Ja nyt toimimme myös Taavetissa!

Lue lisää

Ota yhteyttä

Harkitsetko ajokortin hankkimista? Kysy mieltäsi askarruttavista asioista, niin otamme sinuun yhteyttä.