drivecenter-arc
Auto

Autokoulu Drive Center

Ilmoittaudu jo tänään

Meillä ja sinulla on yhteinen tavoite: saada sinulle ajokortti. Se tavoite saavutetaan rennolla ja ammattitaitoisella otteella, ja sinusta tulee taidokas ja turvallinen autoilija. Toimimme Lappeenrannassa, Imatralla, Joutsenossa ja Taavetissa.

Ilmoittaudu

Näin hankit ajokortin

1. Ajokorttilupa

Jokaiseen uuteen ajokorttiin tarvitaan Traficomin myöntämä ajokorttilupa. Sitä haettaessa vakuutetaan, ettei ole terveydellisiä esteitä ajokortin saamiseen. Me teemme hakemuksen puolestasi ja toimitamme sen Ajovarmaan.

2. Autokoulu

Kurssimme sisältävät teoriatunnit, ajotunnit autolla ja simulaattorissa (voi ajaa myös automaattivaihteisella autolla), pimeänajokurssin sekä riskientunnistuskoulutuksen. Ilmoittaudu kursseille netin kautta, puhelimitse 050 409 1282 tai tule käymään toimistolle Lappeenrannassa. Katso osoite täältä.

3. Henkilöauton kuljettajantutkinto

Teoriakokeeseen pääset, kun olet suorittanut kurssiin vaadittavat teoriaopinnot, hakenut ja saanut ajokorttiluvan, olet harjoitellut tarpeeksi teoriakokeeseen ja olet saavuttanut riittävän iän. Kokeeseen voi osallistua kuukautta aikaisemmin kuin täytät ajokorttiluokan vaatiman ikärajan eli B-kortille 17 v 11 kk ja mopokortille 14 v 11 kk. Poikkeuksena on traktorikortti, jonka teoriakokeeseen osallistuvan tulee olla 15-vuotias.

Ajokokeeseen eli inssiajoon pääsee kun teoriakoe on hyväksytysti suoritettu, takana on vähintään lain vaatima määrä ajo-opetusta ja ikää on sen verran, kuin ajokorttiin vaaditaan. 

Ilmoittaudu